Review: Pepsi Max Raspberry (zmeură)

image_pdfimage_print

Sunteți sătui de economie și politică? Pauză atunci pentru side job-ul meu de degustător de sucuri carbogazoase. Astăzi vă spun despre Pepsi Max Raspberry, pe românește Pepsi Zmeură.

Momentan se găsește doar la sticlă de 0,5 litri și arată ca în poza de mai jos:

Aviz amatorilor eu am cumpărat sticla dintr-un supermarket (Tesco) din Marea Britanie. Eticheta zice ”new raspberry flavour” și mărturisesc că e prima oară când am văzut așa ceva la raft.

Pepsi Max Strawberry (Zmeură) e o versiune diet (adică foarte puține calorii și zero zahăr).

Dacă ați mai băut Pepsi Max de vreun fel atunci știți cam la ce să vă așteptați. Varianta asta nu e mai dulce decât un Pepsi Max normal iar gustul de zmeură se simte ca aftertaste. Pe românește simți gustul de zmeură după ce ai dat pe gât sucul propriu zis. Ăsta nu e un lucru rău, având în vedere că, până la urmă, cine cumpără așa ceva nu vrea să bea suc natural ci o cola.

E o chestie relativ dificilă asta: vrei să adaugi arome, dar nu te poți îndepărta foarte mult de gustul de cola. Până la urmă există deja pe piața n sucuri de fructe care vor nimeri mai bine aroma decât tine. Așa că trebuie să faci un compromis între gustul de cola (de altfel motivul pentru care lumea cumpără sucul) și a băga ceva nou în ecuație, adică o aromă nouă.

Din punctul ăsta de vedere ce a ieșit aici nu e deloc rău, gustul de zmeură fiind bunicel. Nici nu o să vă dea pe spate sau să vă faceți să spuneți: mmm…ce gust bun de zmeură. Să nu uităm că nu e suc natural.

Pe de altă parte zmeura e un fruct destul de dubios și (cred) că relativ greu de imitat.Nici sucurile naturale de zmeură nu nimeresc întotdeauna aroma asta.

La fel ca la Coca Cola Strawberry, căreia i-am făcut o recenzie, gustul de zmeură are un ușor iz de gumă de gumă de mestecat.

Așa cum scriam și despre cei de la Coca Cola, Pepsi testează piața cu sortimente noi. Dacă se va dovedi că are succes, atunci probabil Pepsi Max Raspberry (zmeură) va rămâne în gama de produse vândute.Momentan cred că e în faza  în timp chiar și după faza de testare.

Din păcate nu am văzut sortimentul acesta în România și nici nu știu de planuri de introducere a sa.

Una peste alta cred că Pepsi Max Raspberry (Zmeură) merită încercat și reprezintă o alternativă bună la un Pepsi Max normal. Ca și notă îi dau un 7/10. S-ar putea să modific nota pe viitor după ce mai beau vreo 2-3 și mă obișnuiesc un pic cu gustul.

P.S: (Din păcate) nu am primit bani de la Pepsi pentru recenzia asta.

Am mai scris recenzii similare despre:

Spune și altora

3 Comments

  1. Sunteți sătui de economie și politică?

    Eu nu. 😀

    https://www.capital.ro/romania-se-va-imprumuta-masiv-anuntul-facut-de-guvern.html

    1. Problema nu e ca se imprumuta. Dimpotriva, asta e momentul potrivit pentru a lua niste imprumuturi masive. Problema e pe ce se duc banii imprumutati…

  2. Ăsta e chiar bun!
    Uite și părerea mea: https://youtu.be/oXvrvtAxjS0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *