Coca Cola Twisted Strawberry (Căpșuni) – Review

image_pdfimage_print

Pauză de la politică și economie pentru ceva cu adevărat important: în UK au Coca Cola Twisted Strawberry

Coca Cola Twisted Strawberry e o versiune diet, adică zero calorii, zero zahăr. De asta o veți vedea cu eticheta argintie specifică băuturilor diet de la Coca Cola. Nu e mai dulce decât versiunea standard, dar are un gust surprinzător de bun de căpșuni. Gustul nu e puternic și nu te lovește de la început ci mai degrabă e un after taste care îți rămâne în gură vreo 30 de secunde după ce ai băut.

Gustul de căpșuni are un ușor iz de gumă cu aromă de căpșuni (ca acum vreo 10 ani). Dar una peste alta gustul e destul de apropiat de cel autentic. Am băut sortimentul acesta de destul de multe ori în ultimele 2-3 luni (Cred că a apărut în ianuarie 2019) și pot să spun că nu am fost dezamăgit.

Cei de la Coca Cola testează piața cu sortimente noi de anul trecut. Am scris atunci despre Coca Cola Mango și Coca Cola Peach. Unele din ele rămân în gama de produse vândute. Altele în schimb nu mai sunt introduse după perioada inițială de testat.

Din păcate nu am văzut sortimentul acesta în România și nici nu știu de planuri de introducere a sa.

Una peste alta Coca Cola Twisted Strawberry e cea mai bună din cele 3 testate până acum și primește un 8/10.

P.S: Nu am primit (din păcate) bani de la Coca Cola pentru recenzia asta.

Spune și altora

1 Comment

  1. Am făcut și eu review la cele două. Un pic mai târziu ca tine din cauza distanței. Abia În decembrie 2019 am aflat de acel livrator… https://youtu.be/B1F_U1JU3M4

    Eu mă ocup de recenzii la ultimele noutăți din România începând cu luna martie 2014. Am la activ în total peste 500 de recenzii în cei 6 ani și ceva de când mă ocup cu asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *