Perioade de liniște pe blog

image_pdfimage_print

Pe blog sunt ocazional niște perioade de liniște, în care nu prea pot să public mare lucru. Asta se întâmplă atunci când se aglomerează foarte tare la muncă și trebuie să stau peste program. Cum multe dintre articole sunt scrise seara, când ajung de la muncă ultimul lucru la care vreau să mă gândesc e Olguța sau Liviu.
Săptămâna asta a fost un pic de liniște, și până la finalul lunii vor mai fi perioade de 2-3 zile în care nu voi putea publica nimic.
DAR, dacă vreți să vă luați doza de comentarii răutăcioase, știri pe care nu le vedeți pe la alții sau pur și simplu chestii interesante aveți două opțiuni:

 1. Grupul de Facebook al blogului – Urăsc atitudinea dubioasă pe care o are Facebook față de utilizatorii săi, dar multe lume stă pe acolo. Așa că există și un grup unde postez chestii scrise de alții care mi se par interesante. Chiar dacă nu am timp să public articole pe blog, am totuși timp în pauza de masă să dau share la chestii pe acel grup.
 2. Lista de articole a blogului – În partea dreaptă a blogului e o coloană cu ceva scris. Acelea sunt articole pe care eu le-am citit, mi s-au părut interesante și le-am salvat în pocket, o aplicație unde poți salva articole interesante. Tot ce salvez în acea aplicație e afișat și în bara din dreapta. De regulă sunt aceleași linkuri pe care le găsiți și pe grupul de facebook de care vă ziceam mai sus.

Ideea e că puteți să intrați pe blog și să citiți articole din bara din dreapta sau puteți să intrați în grup și să citiți de acolo. Dar chestii mișto de citit puteți găsi pe aici.
O ultimă precizare legată de grup, pentru a deveni membru trebuie să dați join iar eu să aprob (aprob, nu vă faceți griji). De ce așa? Pentru că grupul e unul închis (”closed group” în terminologia facebook). Asta înseamnă că tot ce citiți, dați like sau comentați e vizibil doar pentru cei din grup, nu și pentru prietenii voștri. E un avantaj mare când nu vrei ca șeful tău (dacă ești prieten cu el pe facebook) să vadă ce comentezi. Puteți în schimb să dați share în afara grupului dacă ați citit ceva ce vă place.

Spune și altora

2 Comments

 1. Orice s-ar întâmpla, eu vin de câteva ori să verific dacă ai scris ceva. Dacă nu, verific mâine, poimâine, răspoimâine șamd.
  🙂
  P.S.
  Ar fi chiar culmea să-ți cer eu sau altcineva să te gândești la Liviu sau Olguța, seara, când abia ai intrat pe ușă. :))

  1. M-as gandi la ei cu placere in fiecare seara daca s-ar numi Liviu Vasilica si Olga Bancic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *