5 Comments

 1. Ești un hater putinist!
  Huo!
  Acum o să știe tot Facebook că ești vândut PSD ului poate și lui Ponta.
  De fapt cu articolele de blogul asta submineze nobilul program al alianței usr plus care reînnoiește Europa…
  Acum serios: indiferent de partid orice urma de idolatrizare a unui candidat este condamnabilă. Personal nu am nimic cu domnul barna, este un aparatchik, un om al sistemului, un fel de cumpanasu. Genul de om care pica tot timpul în picioare.
  Am vreo câțiva prieteni care fac campanie pentru USR plus la fel cum mă făcut eu campanie pentru CDR in 1996. Repetă aceleași greșeli

  1. Pai cred ca asta e problema: oamenii nu inteleg ca un politician nu e un sfant. E patul lui Procust daca vrei:
   La inceput politicianul e un sfant neprihanit care nu ar face niciodata un compromis si care e ca Sf. Gheorghe in lupta cu balaurul. Apoi in partea a doua politicianul devine un personaj total detestabil pe care toata lumea il urasta si care nu a facut niciodata ceva bun pentru tara.
   Pentru romani nu exista cale de mijloc, totul trebuie sa fie absolut! Cred ca avem asteptari nerezonabile de la politicieni. De la Barna de exemplu eu nu ma asteptam sa fie vreun mare lider, dar cacat frate, cine dracu iti scrie textele astea ca se intoarce Adrian Paunescu in mormant de ciuda ca nu le-a scris el.

 2. Ce o să te superi pe mine, Daniel, vai de capul meu…
  Eu consider că românii plecați afară trebuie să rămână afară, să muncească afară, să moară afară. 45 de ani am fost scăldați în plasmă, ca dorința oricărui român să fie liber, să plece & să moară afară.
  Și așa trebuie să rămână. Cordonul umbilical se taie o singură dată, pentru totdeauna.
  Dacă un român se întoarce, atunci trebuie pedepsit, furat, șantajat, să i se amintească de ce s-a murit în lovitura aia de stat.

  1. Sincer, sunt curios care va fi “tu nu ai mancat salam cu soia” al generatiei mele. Vor fi unii care se vor intoarce si li se va arunca asta in fata. Nu stiu daca voi fi printre ei, dar stiu ca deja am inceput sa ma simt strain in Romania.

  2. Tough love, baby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *