De ce moare presa din România: undița și chiștocul lui Dragnea

image_pdfimage_print

Ziare.com are un livetext cu procesul lui Dragnea. Citez:

11:53 – Liviu Dragnea si-a pierdut concentrarea in timpul pledoariei lungi a procurorului DNA, si-a dat haina jos si, la un moment dat, a reluat cautarile pe telefon si a inceput sa studieze diverse oferte de undite si momeli pe site-uri cu profil pescaresc.

Boldul e al lor, nu al meu. Asta au considerat ei că e relevant și se întâmplă în sală.
Altă chestie din livetextul lor:

Dupa ce a terminat de fumat, Dragnea a aruncat chistocul pe jos.

Boldul e tot al lor, nu al meu. Din nou, asta au considerat ei că e relevant.
Încă una și gata:

In schimb, jurnalistii au facut diverse glume, intrebandu-l pe seful PSD daca “orice om ii e frica de pedeapsa”, ironizand astfel declaratia de luni a premierului Vorica Dancila care a spus ca “orice om ii este frica de o plangere penala”

Sunt curios dacă sunt aceiași jurnaliști care mâncau mici de la Dragnea săptămâna trecută. Oricum, inteligentă întrebare, numai bună de pus lui Dragnea. Sunt sigur că săracul om nu mai poate de rușine după o asemenea întrebare incomodă.
Am mai scris despre aberații ale jurnaliștilor și probabil voi mai scrie, dar ori de câte ori o fac mă minunez și eu cum reușesc oamenii aceștia să nu fie șomeri. Pe de altă parte fi din cauza asta moare jurnalismul, pentru că oamenii îl întreabă pe Dragnea daca “orice om ii e frica de pedeapsa” și pentru că sunt mai interesați de unde își aruncă chiștocul decât de activitatea lui politică.

Spune și altora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *