Ce se mai întâmplă în România 18 – 28

2 Comments

 1. Draga Daniel,

  ce ar fi sa fii ceva mai retinut?
  INtamplator am citit “parerile” tale dela “Cea mai mare greșeală a UE e că își plătește dușmanii”.

  Excelent! Te pricepi cam cat ma pricep eu la Marea Teorema a lui Fermat (am auzit ca ar exista insa… insa sunt antitalent matematic !)
  Intrebi “Cine e Traian Ungureanu?” . Sa iti zic eu ce nu apare : este un individ care prin anii 80 a ales sa fie “ziarist” sportiv.. si care apoi a emigrat in zona pupincurista. Ca rasplata ptr meritele pupincuristice a primit dreptul de a se deplasa in Occident la un meci de fotbal. De unde nu a mai revenit ci si-a facut o cariera din scuipatu unde a lins. La BBC
  Apoi a reaparut … acum pupa la celalat Traian . Basescu. Si se plangea ca a fots dat afara de la BBC datorita interventiei politice a celui mai puternic om din Europa : Adrian Nastase! TE asigur cva nu exagerez . Oricum ptr meritele sale pupinbasesti a binemeritata un loc strasburgaozar..

  Te mai asigur ca in anii 70-80 puteai duce o viata relativ onesta …. chiar daca intrai in PCR iar pupincurismul era optiunea personala de a evita o viata meschina !!!!
  Nu te sucari ptr tonul cam … condescendent .. e varsta pe care o resimt si placerea de a cicali tinerii . INsa tine minte : poate te pricepi la ce faci … insa sigur nu stii unele amanunte de genul cine e TRU , cine a fost “filozoful” Sora sau cum imbecilii au reusit sa se autoconvinga ca iluminismul e câh (ceva legat de revolutie, ghilotina si sanctitatea regilor). Sa afli aceste amaunte ti-ar rapi prea mult timp si nu te-ai mai pricepe la ce faci …

  1. Stai ca nu inteleg, imi zici ca ma insel, apoi in loc sa imi dai argumente te apuci sa imi povesti niste chestii total in afara subiectului despre trecutul lui Ungureanu.
   Iar la final imi spui ca e vorba despre niste chestii care ti-ar rapi si tie prea mult din timp.
   Care e sensul comentariului tau? Sa imi spui ca tu stii chestii, eu nu, dar nu ai timp sa mi explici?
   A…si te semnezi Ghita Bizonul ceea ce imi spune ca sigur te pricepi la filozofie si ar trebui sa te cred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *