Cine sunt?

Un tip care locuiește în Anglia și își dă cu părerea pe diverse chestii. Ar putea să mă cheme Ion Popescu sau Laurențiu Creiermare, e oricum irelevant. Indiferent cum m-ar chema nu ar trebui să te iei după ce scriu sau zic eu.

De ce scriu?

De plictiseală uneori, de nervi în alte cazuri. Alteori pentru că mă ajută pe mine să înțeleg anumite chestii.

Afiliere politică?

Nu am. Pe blog sunt articole pe teme politice ceva mai vechi, dar tot ce mi-au adus au fost înjurături așa că am decis că nu merită efortul, mai ales de când s-a lăsat pacea și liniștea în România.

Ar trebui să am încredere în ce scrie aici?

Nu, sub nicio formă nu ar trebui să faci asta. Aici sunt opinii, majoritatea argumentate, dar totuși opinii. Dacă vrei adevărul cu toate nuanțele sale ar trebui să te apuci să citești cărți pe temele care te interesează niște ani de zile, nu 5 minute pe facebook, twitter, reddit sau aiurea pe internet.

Cum te pot contacta?

Lasă un comentariu la orice articol.

Cum te pot urmări?

Printr-un feedreader de RSS gen Feedly sau altele similare. Pentru moment nu plănuiesc să postez pe Facebook sau alte siteuri de social media. De ce? Pentru că am făcut asta în trecut și sincer nu merită efortul de a administrata pagini sau grupuri cu sute sau mii de abonați din care doar 5 persoane văd efectiv postările.