image_pdfimage_print

Cine sunt?

Un român care locuiește în Anglia și își dă cu părerea pe diverse chestii. Cum mă cheamă e mai puțin relevant pentru că indiferent dacă m-ar chema Ion Popescu sau Laurențiu Creiermare ar fi irelevant. Nu sunt vedetă, nu sunt persoană publică, oricum nu ai auzit de mine.

De ce scriu?

De plictiseală uneori, de nervi în alte cazuri, dar cel mai des pentru că ajută pe mine să înțeleg anumite chestii. Scrisul e ca un fel de terapie împotriva propriei mele ignoranțe.

De ce se numește ”Cazanul”?

Pentru că aici îmi pun eu ideile la fermentat așa cum pune țăranul prunele la fiert ca să facă țuică sau pălincă. Aș fi putut să pun ceva mai SEO friendly, dar pe Google și așa îl doare la bască de încercările mele de optimizare și traficul tot spre site-uri mizerabile ajunge. Așa că uite un titlu complet irelevant pentru ce scriu, dar amuzat și ușor filozofic.

Afiliere politică?

Nu am. Pe blog sunt articole pe teme politice ceva mai vechi, dar tot ce mi-au adus au fost înjurături de la toată lumea așa că scriu mai rar pentru că nu merită efortul, mai ales de când s-a lăsat pacea și liniștea în România.

Ar trebui să am încredere în ce scrie aici?

Nu, sub nicio formă nu ar trebui să faci asta. Aici sunt opinii, majoritatea argumentate, dar totuși opinii. Dacă vrei adevărul cu toate nuanțele sale ar trebui să te apuci să citești cărți pe temele care te interesează niște ani de zile, nu 5 minute pe facebook, twitter, reddit sau aiurea pe internet.

Cum te pot contacta?

Lasă un comentariu la orice articol.

Cum te pot urmări?

Printr-un feedreader de RSS gen Feedly sau altele similare. Pentru moment nu plănuiesc să postez pe Facebook sau alte siteuri de social media. De ce? Pentru că am făcut asta în trecut și sincer nu merită efortul de a administrata pagini sau grupuri cu sute sau mii de abonați din care doar 5 persoane văd efectiv postările.