Chestii interesante 17 – 22

image_pdfimage_print

De ce încărunțesc oamenii

Povestea unui procuror încăpățânat din România anilor 90, început de 2000, care a ajuns să fie amenințat în public de clasa politică a vremii.

Ștefan cel Mare a fost canonizat de Biserica Ortodoxă, fiind trecut în calendar drept ”Ștefan cel Mare și Sfânt”. Cât de sfânt era însă el?

În aceeași notă, eroilor neamului li se iartă păcatele.

O poveste emoționantă a unui tânăr dependent de etnobotanice.

Natura își revine încet încet în arhipelagul Bikini, locul unde Statele Unite au detonat 23 de bombe atomice experimentale în anii 50. Deși recifurile de coral și alte vietăți subacvatice au început să își revină, locul va fi pentru multe sute de ani imposibil de locuit pentru oameni.

Locul unde pământul întâlnește cerul, nomazii cutreieră câmpiile iar calul este o ființă aproape sacră.

Povestea celui mai faimoase imagini de desktop, dealul verde introdus pe sistemul de operare windows.

China vrea să reînvie vechiul Drum al Mătăsii, drum de caravane pe care erau aduse produse exotice din China până în vestul Europei.

Cum s-a schimbat împrumutatul banilor din păcat într-o industrie financiară de mii de miliarde.

Wayne Rooney, jucătorul legendă al lui Manchester United se întoarce acasă și va juca în noul sezon la prima sa echipă, Everton.

Comic: Pentru că a început Game of Thrones, câteva scene bucureștene marca GoT

Comic 2: Și încă una amuzantă de la Poorly Drawn Line

Artă: Dacă ați văzut Mad Max, Fury Road, trebuie să vedeți o serie de desene făcute de Mark Sexton, production designer al acestui film, ce înfățișează concurenții din desenele Wacky Races în stilul Mad Max.

P.S: După ultima poză din serie, sunt două linkuri către desenele celor doi concurenți lipsă, the Red Baron și inegalabilul Dick Dastarly și câinele său Mutley.

Video: Un tip transformă cenușa morților în viniluri pentru familiile celor decedați. Un clip de 9 minute despre dorința de a trăi, moarte și viniluri.

Spune și altora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *