Chestii interesante 17 – 21

image_pdfimage_print

Pentru că e numai bună vremea afară de un drum la munte, iată câteva sfaturi și reguli utile

Fostul șef al separatiștilor din Transnistria a ceru azil politic la Chișinău deși a aruncat cu rahat mai mereu spre Moldova și România.

În anii 60 un economist american a reușit să își dea seama ce folosește armata americană pentru a construi bombe atomice experimentale, folosind doar informații publice.

Biserica Ortodoxă Română are o problemă cu homosexualii, dar pare să uite de preoții homoseaxuali (aparent și pedofili) din propria curte

O dilemă etică la locul de muncă: ar trebui să îi spui angajatorului tău că ai scris un program care face în 10 minute munca ta pe o lună?

De ce steagul SUA așezat invers pe uniformele soldaților față de poziția de pe steag.

Înghețată pe front: Yemen e în mijlocul unui război civil, dar importă tone de înghețată, transportate prin deșert.

Roboții înlocuiesc oamenii pe platourile de filmare: filmele Transformers au din ce în ce mai puțini oameni în ele și din ce în ce mai multe efecte speciale.

De ce libertarienii ar trebui sa il citeasca pe Marx 

Ne îndreptăm spre o lume în care companiile uriașe domină piețele. În timp ce consumatorii au parte de produse din ce în ce mai bune, angajații acelor mari companii nu par să aibă o viață mai bună.

Londra, Uber și Brexit: O lectură mai lungă, dar foarte interesantă despre cum tensiunile rasiale, economice politice și sociale care au dus la Brexit și-au găsit reprezentarea perfectă în disputa dintre șoferii faimoaselor ”black cabs” din Londra și șoferii Uber.

Artă: Keykkra, un cont de twitter cu câteva desene foarte faine.
Comic: Înainte de a citi comicul de azi, un pic de context…și acum comicul
Un video simpatic despre cel mai frumos dreptunghi din lume

 
 

Spune și altora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *