Chestii amuzante în economie: cireșele lui Dragnea

image_pdfimage_print

Cred că am să fac o mini-rubrică de chestii amuzante din economie.
Debutăm cu o declarație de care am aflat abia anul acesta din păcate, dar care e atât de bună încât nu pot să nu îi dau share. O punem în categoria ”oldies, but goldies” chiar dacă e din  Foarte pe scurt în mai 2019 Blaga de la PNL dădea vina pe Dragnea de la PSD pentru prețul mare al cireșelor (sursă):

”De 30 de ani ne batem cu PSD-ul care, într-adevăr, este cea mai proastă formă a lui, dar încă nu-i învins. Să nu ne culcăm pe-o ureche (…) Niciodată n-am avut o şansă ca acum să-l îngenunchem (…) PSD-ul care spune că vrea să fie patriot în Europa. Într-o Europă care nu-l vrea. Cei din familia lor europeană vor să-i dea afară. Păi de ce mai vor să meargă acolo, atunci? Ăştia care au spus că vor să facă nu ştiu câte spitale regionale, nu fac niciunul. De autostrăzi nu se ocupă. Au făcut ca preţurile să crească halucinant. Săptămâna trecută, în Bucureşti, un kil de cireşe era la acelaşi preţ ca mielul de Paşti, 100 de lei. Ăsta-i PSD-ul”, a spus Blaga, la mitingul electoral liberal de la Suceava.

Acum că Dragnea e la pușcărie, au ajuns cireșele la 2-3 lei / kg? Nu? Nu știu de ce, dar probabil tot PSD e de vină cumvă pe undeva.
Altfel, trebuie să recunosc că mi-au apărut considerabil mai puține glume cu cireșe anulă ăsta în feed față de anii trecuți. Ori s-a săturat lumea de ele ori am renunțat eu la persoanele toxice din feed-ul meu.
 

Spune și altora

3 Comments

  1. Anul asta se fac „bancuri” cu mastile care au ajuns sa coste greutatea lor in aur.
    Diferenta e ca psd nu te obliga sa mananci cirese in timp ce pnl te obliga sa porti masca

    1. Ha, uitasem de glumele cu masti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *