Ce mai zice Victor Ponta?

image_pdfimage_print

Victor Ponta e mai nou consilier al lui Marcel Ciolacu. Din postura asta a zis să împărtășească din know how-ul lui cu prim ministrul și cu presa. Între altele auziți aici ceva sfat (sursă):

„Eu am considerat, când am fost în locul domnului Ciolacu, că să reduci TVA, să reduci impozitul pe dividende, să reduci contribuţiile sociale, dar în acelaşi timp să întăreşti ANAF, chiar şi cu ofiţeri SRI, ca să combaţi evaziunea fiscală, asta e reţeta de succes.” 

Sunt destul de sigur că dl. Ponta nu ne-a zis pe vremea când era Prim Ministru că a pus securiști prin ANAF. Cât de greu o fi să ia cineva la mână numirile și să se uite la oamenii care au fost puși în funcție în perioada aia și să afle despre cine e vorba? Și sunt la fel de sigur că în vremea în care dl. Ponta era Prim Ministru ANAF nu funcționa mai bine decât de obicei iar evaziunea tot nasoală era. Știu că e șocant să aflăm că SRI-ul nu e bun la taxe și impozite, dar na.

Bonus: cu ocazia declarației de mai sus am înțeles mai bine (știam deja, dar acum e și mai clar) cam pe unde suntem cu politica din România.

Spune și altora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *